Classica antikvariat

Första sidan Varukorg Om Classica Kontakt

Kokböcker

Mat, Dryck & Tobak > Kokböcker

148 titlar hittades, tid 0.08 sekunder.
Sida 1 (av 8) visar titlar 1-20.

Föregående Föregående · 1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · Nästa Nästa

138 MATIDÉER ur Konsumentbladet Go'Middag.
Stockholm, KFs provkök [1986]. 144 sid. Rikt illustrerad med fotografier i färg. Häftad med omslagsbild.
- 138 recept ur KF:s konsumentblad Go'Middag från 1984 fram till 1986.
Boknummer: 20709 Pris: 90 kr.

24 SVENSKA KOCKAR LAGAR ENKELT OCH GOTT. Lättlagade recept från Sveriges främsta kockar.
Stockholm, ICA Handlarnas AB & Gastromax [2002]. 96 sid. Rikt fotoillustrerad i färg. Stort format, 26x21 cm. Inbunden i förlagets pappband med omslagsbild. Nyskick. ISBN: 916312761X.
- 24 av Sveriges främsta kockar med sina bästa recept på god lättlagad mat: Melker Andersson, Anders Dahlbom, Mathias Dahlgren, Leif Mannerström, Rikard Nilsson m fl.
Boknummer: 34204 Pris: 220 kr.

AHLBERG, Monika - RUNDQUIST, E-M. - NYBERG, K.
ROSENDALS TRÄDGÅRDSCAFÉ.
Tredje upplagan. Stockholm, Prisma 1994. 223 sid. Rikt fotoillustrerad i färg. Stort format, 30x23 cm. Inbunden i förlagets klotband med blindpressad pärmdekor och illustrerat skyddsomslag. ISBN: 9151832224.
- Innehåller förutom 188 recept också praktiska råd för matlagning och bakning samt enkla så- och skördetips.
Boknummer: 23357 Pris: 185 kr.

AHLBERG, Monika - RUNDQUIST, E-M. - NYBERG, K.
ROSENDALS TRÄDGÅRDSCAFÉ.
5:e upplagan. Stockholm, Prisma 1994. 223 sid. Rikt fotoillustrerad i färg. Stort format, 24x17 cm. Inbunden i förlagets klotband med pappband med omslagsbild. ISBN: 9789151849515,
- Innehåller förutom 188 recept också praktiska råd för matlagning och bakning samt enkla så- och skördetips.
Boknummer: 46354 Pris: 150 kr.

ANDERSSON, Anders.
STYCKNING AV VILT. Faktabok.
Örkelljunga, Bokförlaget Settern 1988. 137 sid. Rikt illustrerad med instruktiva foton och tecknade detaljbilder. Inbunden i förlagets pappband med omslagsbild. Nyskick. ISBN: 9175862956.
- Handbok i text och bild om hur man bäst styckar och utnyttjar de olika delarna från älg, rådjur, hare och fågel.
Boknummer: 37634 Pris: 120 kr.

ANKARLOO, Mette,.
VILL DU ATT MATEN SKA SMAKA GODARE? Pensla ordentligt.
Utg: Beckers. [Malmö, Kakao reklambyrå] 1999. 79 sid. Rikt fotoillustrerad i färg. Stort format, 30x21 cm. Inbunden i förlagets pappband med omslagsbild.
- Handbok i grillning med många recept på grillrätter: kött, fisk, fågel och skaldjur.
Boknummer: 47239 Pris: 120 kr.

ARMFELT HANSELL, Örjan.
MORMORS SYLT OCH FARMORS SAFT. Bär- och fruktrecept ur gamla kokböcker.
2:a upplagan. Stockholm, Norstedts 1998. 455 sid. Inbunden i förlagets pappband med omslagsbild. Nyskick. ISBN: 9789151834603.
- Innehåller ett stort antal äldre recept, inte bara för de vanligast förekommande bären, utan också de mer ovanliga som krikon, slån, mullbär, enbär, hagtorn, tranbär m.m.
Boknummer: 48007 Pris: 140 kr.

ASP JONSSON, Kajsa.
HJÄRNA. HJÄRTA. MAGE. För hållbar hälsa och ett skönare liv.
Göteborg, Mersmak kommunikation 2016. 189 sid. Rikt fotoillustrerad i färg. Stort format, 25x17 cm. Inbunden i förlagets pappband med omslagsbild. Nyskick. ISBN: 9789163703607.
- Svar på de vanligaste frågorna kring populära dieter av dietisten Kajsa Asp Jonson. Innehåller en receptdel med ett 50-tal läckra och enkla recept.
Boknummer: 44819 Pris: 220 kr.

BEHRENS, Thorkild.
ÄLSKOGSRÄTTER & KÄRLEKSDRYCKER.
Göteborg, Zindermans 1967. 141 sid. Rikt illustrerad med teckningar av Kjell Ivan Anderson. Inbunden i förlagets pappband med illustrerat skyddsomslag. Bra ex.
- Afrodisiakiska maträtter med recept och förslag på hela menyer.
Boknummer: 40387 Pris: 120 kr.

BENGTSSON, Fredric - BERGKVIST, Pär.
SOFIERO SLOTTSRESTAURANG. KUNGLIGA MIDDAGAR.
Helsingborg, Mat & Vänner Förlag [2005]. 199 sid. Rikt fotoillustrerad i färg. Stort format, 27x23 cm. Inbunden i förlagets röda klotband med knallrött skyddsomslag. Nyskick. ISBN: 9163170442.
- Klassiska kungliga menyer blandade med recept av Sofieros kockar Marcus Nemrin och Jonas Hartwig.
Boknummer: 25676 Pris: 200 kr.

BENSON, Anna.
BLÅ KOKBOKEN.
[Stockholm], Benzer Publishing [2017]. 191 sid. Rikt fotoillustrerad i färg. Stort format, 26x21 cm. Inbunden i förlagets klotryggband med illustrerat skyddsomslag. Nyskick. ISBN: 9789186455453.
- 12 välkända män delar med sig av sina liv, sitt bästa recept och framförallt sitt möte med prostatacancer: Bert Karlsson, Börje Salming, David Hellenius, Edward Blom, Özz Nûjen, Gabriel Forss, Ingvar Oldsberg, Oscar Zia, Patrik Sjöberg, Per Elofsson, Ralf Edström och Stefan Sauk. Boken säljs till förmån för Prostatacancerförbundet.
Boknummer: 47636 Pris: 150 kr.

BENSON, Anna.
ROSA KOKBOKEN.
Stockholm, Bladh by Bladh 2014. 267 sid. Rikt fotoillustrerad i färg. Stort format, 27x22 cm. Inbunden i förlagets klotryggband med illustrerat skyddsomslag. Nyskick. ISBN: 9789187371226.
- Tankar kring mat och favoritrecept i samband med cancer. 20 välkända kvinnor delar med sig av sina liv och sitt möte med cancer: Magdalena Forsberg, Anette Norberg, Jennifer Brown, Anna Maria Corazza Bildt, Anna Book, Pernilla Wiberg, Jenny Strömstedt, Kim Anderzon, Regina Lund, Christina Schollin, Marie Göranzon, Nanne Grönwall m fl.
Boknummer: 40623 Pris: 120 kr.

BERGENSTRÖM, Anna.
ANNAS PAJER. En bakbok.
Sundbyberg, Bokförlaget Semic 2012. 112 sid. Rikt fotoillustrerad i färg. Inbunden i förlagets pappband med omslagsbild. Fint ex. ISBN: 9789155213923.
Boknummer: 48168 Pris: 100 kr.

BERGIUS, Bengt.
TAL OM LÄCKERHETER både i sig själva sådana och för sådana ansedda genom folkslags bruk och inbillning. Med kommentar av Samuel Ödman.
Stockholm, Natur och Kultur 1960. 180 sid. Bra häftat, oskuret och delvis ouppskuret ex.
- Originalupplagan utkom 1780. Oavkortad upplaga med moderniserad stavning och inledning av Knut Hagberg.
Boknummer: 9687 Pris: 120 kr.

BERLING, Lars Åke.
MAT ATT MINNAS.
Stockholm, Alba 1986. 69 sid. Rikt illustrerad med teckningar av Hasse Erikson. Tvärformat, 19x24 cm. Inbunden i förlagets pappband med omslagsbild. Mycket fint skick. ISBN: 9174588206.
- Kulinariska strövtåg bland gömda, förändrade eller okända maträtter. Recepten på alla delikatesser finns i texten.
Boknummer: 38172 Pris: 120 kr.

BILLE, Karin.
MAT SOM DET ÄR NÅGON MENING MED. Goda råd och recept från Alftaköket.
Stockholm, MOW 2002. 160 sid. Rikt fotoillustrerad i färg. Stort format, 26x18 cm. Mjukhäftad med omslagsbild. Fint ex. ISBN: 9163126885.
- Kostråd för välbefinnande med recept från Alfta Rehab Center.
Boknummer: 48169 Pris: 120 kr.

BIRGERSSON, Lena.
TYROLEN 60-TALSPARADISET I SMÅLAND. Åren 1962-1976 + TYROLEN 60-TALSPARADISET I SMÅLAND. Dagens Tyrolen.
Malmö, Roos Böcker 2017. 144 & 128 sid. Rikt illustrerade med äldre svartvita fotografier, 150 foton i färg och annonser från tiden. Stort format, 24x19 cm. Mjukhäftad med omslagsbild. Nyskick. ISBN: 9789198328028.
- Tidsresa tillbaka till 1960-och 70-talet när Tyrolen i Blädinge i Småland var en av södra Sveriges största festplatser och lockade tusentals nöjeslystna ungdomar. Om artister, musiker, besökare, bybor och ordningsvakter från förr och alla deras historier. Tête-bêche-bok där de två böckerna börjar från varsitt håll.
Boknummer: 45479 Pris: 285 kr.

BJUDNINGSBOKEN [med menyer, dukningar och gästbok].
Red: Inga Hemberg. Stockholm, Åhlén & Åkerlund 1969. 96 sid. Rikt fotoillustrerad i färg. Förlagets laminerade pappband med omslagsbild.
- Med 35 förslag till hela menyer för olika typer av bjudningar.
Boknummer: 25782 Pris: 85 kr.

BORREL, Anne - NAUDIN, Jean-Bernard - SENDERENS, Alain.
TILL BORDS MED PROUST.
Stockholm, Bonnier Alba 1993. 191 sid. Rikt fotoillustrerad i färg. Stort format, 27x21 cm. Inbunden i förlagets pappband med omslagsbild. Fint skick. ISBN: 9134514457.
- Innehåller ett stort antal citat ur 'På spaning efter den tid som flytt' kryddade med återskapade recept på bl a madeleinekakor.
Boknummer: 18104 Pris: 120 kr.

BRIMI, Arne - STRØMSTAD, Aase - MYHR, Eirik.
NORDISKE NASJONALRETTER. En matglad reise i våre nordiske naboland.
2. utgave. Oslo, Norsk Fakta forlag 2003. 400 sid. Rikt fotoillustrerad i färg. Stort format, 28x21 cm. Inbunden i förlagets mörkblå konstläderband med pärmdekor i guld och illustrerat skyddsomslag. ISBN: 9782788802984.
- Nordic national recipes. An inspiring journey in the culinary history in the Nordic countries: Sweden, Denmark, Norway, Finland, Iceland, and Faeroe Islands. Text in Norwegian.
Boknummer: 48194 Pris: 360 kr.

Föregående Föregående · 1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · Nästa Nästa

Första sidan Varukorg Om Classica Kontakt
© Copyright 2004-20 Antikvariat Classica